May 2nd Telefonproblem

Under de senaste dagarna har vi varit okontaktbara via telefon varför vi nu säkrat upp med ett nytt telefonnummer till oss.Det nya telefonnummret är: +46 18 490 85 95. Vi har där även en telefonsvarare där du om det nu skulle vara så att vi redan sitter i samtal kan lämna din kontaktinformation. Vill du inte prata med telefonsvararen ... Read More »

Jan 22nd CloudLinux och KernelCare

Vi har nu installerat CloudLinux ( https://www.cloudlinux.com/all-products/product-overview/cloudlinuxos ) vilket ger dig flera fördelar där en av de viktigaste är att inte andra användare på servern påverkar din hemsidas prestanda. En annan glad nyhet är att du nu kan välja vilken PHP-version du vill eller måste köra samt att själv ... Read More »

Dec 31st Gratis SSL certifikat !

Hej alla nya och gamla kunder,Så här på årets sista dag vill vi meddela att vi från och med nu erbjuder helt GRATIS SSL certifikat till våra kunder.Vi gör detta tillsammans med LetsEncrypt på vars hemsida ni kan läsa mer om vad det innebär.Skicka in en supportfråga till oss så aktiverar vi möjligheten att skapa ditt alldeles egna SSL ... Read More »

Powered by WHMCompleteSolution