Med snart 20 års erfarenhel av att driva webbhotell för både privatpersoner och företag har vi skaffat oss ett kunnande om vad du som kund kräver av oss. SwedeNet är ett företag som du kan lita på i din webbhotellsatsning. Med gedigen support och nöjdkundgaranti med återbetalning om du inte är nöjd finns det ingen anledning att inte välja SwedeNet som din leverantör!

Vad är SwedeNet

SwedeNet är en avdelning i Digital Skyltproduktion i Uppsala HB. Vi har varit verksamma sedan 1996, först i väldigt liten skala med väl valda kunder. Genom åren har vi stadigt växt och har idag servrar både i USA och i Sverige. Vår strävan är inte att bli störst utan att vara bland de bästa inom vårt gebit, där vi sätter kunden i första rummet.

Adress mm

Företegets arbetsnamn: SwedeNet
Digital Skyltproduktion i Uppsala HB
Holvarby 270, 743 94 Skyttorp
OrgNr: 969640-6579
PlusGiro: 236364-6
BankGiro: 494-2298

Hur kontaktar du Oss

Söker du hjälp kontaktar du oss säkrast via vårt supportsystem. Logga in med den emailadress du angav i samband med din beställning samt det lösenord du vid samma tillfälle själv valde. Ställ din fråga och vi tar hand om den så snart som vi bara kan. Vill du hellre prata med oss går det också bra. Det telefonnummer du i så fall ska ringa är +46 18 490 85 95. Hjälp och andra frågor via telefon hanterar vi Måndag - Fredag mellan 08.00 - 19-00.

14 Dagars nöjd kund garanti

Vi följer Konsumetverkets regler för distans- och hemförsäljning. Distans- och hemförsäljningslagen gäller vid handel via Internet, postorder, telefon eller vid andra distansköp. Även hemförsäljning ingår i denna lag, som bland annat reglerar vad säljaren ska informera om, hur man kan ångra köpet och hur lång tid man då har på sig.

Support

Vår support är öppen året runt via vårt supportsystem vilket du hittar i kundavdelningen & samt givetvis också via telefon, vardagar mellan 08.00 - 19.00. Oavsett om du beh√∂ver hjälp med server assistans, registrering av domäner, överföring av domän och webbsidor, webbhotellrelaterade frågor, kontrollpanel vägledning så är vi här för att hjälpa dig!

Flera olika tjänster som passar din budget

Vi har rätt webbhotell just för dig, oavsett om du är ett stort företag eller om du står i begrepp att starta din första WordPress blog. Vi har rätt kontotyp för dig eller så konstruerar vi den!

cPanel - Flerspråkig kontrollpanel

Vi tillhandahåller en flerspråkig användarvänlig kontrollpanel som heter cPanel. Språk som supporteras föruton Svenska är: Engelska, Portugisiska, Franska, Hålländska, Norska, Spanska, Tyska, Ryska, Ukrainska & Bulgariska.

Förinstallerade script

Förinstallerade script gör livet mycket enklare genom att ge dig möjlighet att installera från ett bibliotek bestående av de flesta populäraste programmen utan att ha mer än grundläggande kunskaper. Oavsett om starta en webbsida, blog, forum eller e-butik har vår 1-klick, script installerare den rätta mjukvaran för dig, från Wordpress till Zen Cart, vi har allt!

Powered by WHMCompleteSolution