Våra webbhotell innehåller

cPanel kontrollpanel

cPanel kontrollpanel

Med cPanel kan du enkelt hantera alla funktioner som ingår i ditt webbhotell, allt från att skapa emailkonton till att redigera din websidas filer.

Softaculous script installerare

Softaculous script installerare

Softaculous är en application som byggts in i cPanel som ger dig möjlighet att enkelt installera något av de mer än 150 fria script/program. Bland de script/program finns WordPress, Joomla med flera!

Snabb support

Snabb support

Vår support är öppen för frågor mellan 08.00 - 19.00 alla vardagar 365 dagar om året.

Daglig backup

Daglig backup

Alla kundkonton backas upp automatiskt dagligen, veckovis och månadsvis i ett rullande schema.

Vårt datacenter

Vårt datacenter

Våra servrar finns i ett stort välkännt datacenter i Orlando, Florida, USA. Servrarna övervakas dygnet runt för att säkerställa största möjliga säkerhet och tillförlitlighet.

Säkerhet

Säkerhet

Vi skyddar våra servrar med hjälp av sofistikerade brandväggar vilket ger en grundförutsättning för att din hemsida och mail ska vara säker hos oss.

 
Söker du efter ett specialanpassat paket?

Vi tillhandahåller många typer av webbhotell och kan sätta ihop ett speciellt för DIG. Klicka på knappen nedan för att skicka ett email till oss där du beskriver dina önskemål så återkommer vi till dig snarast med ett svar.

Kontakta oss

Frågor?

Vårt supportteam finns här för dig!

Ställ supportfråga+46 18 490 85 95

 
 

News

May 2nd Telefonproblem

Under de senaste dagarna har vi varit okontaktbara via telefon varför vi nu säkrat upp med ett nytt telefonnummer till oss.Det nya telefonnummret är: +46 18 490 85 95. Vi har där även en telefonsvarare där du om det nu skulle vara så att vi redan sitter i samtal kan lämna din kontaktinformation. Vill du inte prata med telefonsvararen ... Read More »

Jan 22nd CloudLinux och KernelCare

Vi har nu installerat CloudLinux ( https://www.cloudlinux.com/all-products/product-overview/cloudlinuxos ) vilket ger dig flera fördelar där en av de viktigaste är att inte andra användare på servern påverkar din hemsidas prestanda. En annan glad nyhet är att du nu kan välja vilken PHP-version du vill eller måste köra samt att själv ... Read More »

Powered by WHMCompleteSolution