Ändrade priser för våra webbkonton

På grund av att våra kostnader ökat de senaste åren tvingas vi nu ändra priset för våra webbkonton.Förändringen gäller från och med den 29/12 2023 och innebär ett 10% påslag på nuvarande priser. Det är inte aktuellt att göra några prisändringar på extratjänster typ extra lagring, extra trafik mm . Eventuella prishöjningar ... Läs mer »

29th Nov 2023
Lagring av dina backupper gjorda med Installatron

Har du ont om utrymme i ditt webbkonto och har använt Installatron för att installera och backa upp din hemsida kan du nu automatiskt överföra backuperna till ditt externa konto hos Dropbox, Google Drive, Rackspace Cloud eller Amazon S3 . Har du inte använt Installatron så kan du givetvis importera din befintliga hemsida till ... Läs mer »

11th Jan 2022
Uppgradering av databashanteraren, MariaDB.

Under natten mellan den 7/12 och 8/12 kommer vi att uppgradera databashanterare MariaDB från version 1.2 till version 1.3.

Det kan komma att vara tillfälliga störningar under uppdateringens gång och i och med den nödvändiga omstarten av MariaDB.

7th Dec 2021
Spam/Phishing mail

Det skickas nu ut mail om att konton kommer att stängas.

Mailen kommer INTE från oss så det är inget som ni behöver ta någon hänsyn till.

Klicka ALDRIG på länkar i mail som kommer från okända avsändare, radera sådana mail helst utan att ha öppnat dessa för att se vad de innehåller.

12th Apr 2021
Byte av hårddisk på server.

Ca klockan 24:00 natten mellan den 13/3 och 14/3 kommer vår serv2.swedenet.net att genomgå byte av en felande hårddisk. Servern kommer att ta bort från nätet under tiden arbetet pågår vilket beräknas vara 3 - 4 timmar.

13th Mar 2021
MariaDB

Uppdateringen av MariaDB utfördes under gårdagen utan några problem. Inga rapporter om störningar har ännu inte kommit in till oss.

14th Jan 2021
Uppgradering av databashanteraren, MariaDB.

Vi kommer att uppgradera MariaDB på våra Svenska servrar vilket kan ge störningar under kortare tid när omstart görs.

Det är beklagligt men nödvändigt att uppgraderingen görs.

13th Jan 2021
Uppdatering av kundavdelningen

Vi har nu uppdaterat vår kundavdelning till senaste version av WHMCS. Vänligen rapportera in till oss om du skulle uppleva att felaktigheter smugit sig in som stör eller på annat sätt påverkar hanteringen av ditt kundkonto.

23rd Jan 2019
Arbetet på vår hemsida och kundavdelning på www.swedenet.biz

Vi är nu klara med arbetet med att flytta all kunddata från swedenet.biz till swedenet.net. Arbetet gick bra vad vi så här långt kan se men skulle ni upptäcka felaktigheter är vi tacksamma om vi får info om detta. Det är således här på www.swedenet.net/whmcs som alla våra kunder ska logga in för att ställa supportfrågor eller på ... Läs mer »

11th Jan 2019
Vi utför arbete på swedenet.biz

Vi utför arbete på hemsidan www.swedenet.biz så du kan logga in här istället. Har du tappat bort ditt lösenord kan du beställa ett nytt genom länken på inloggningssidan.

10th Jan 2019

Powered by WHMCompleteSolution